Kies je caravanBereken direct je huurtariefen check de beschikbaarheid

Bereken direct je huurtarief

Prijzen inclusief voortent en complete inventaris

Book Now
Bereken direct je huurtarief
Wat is er mooier dan camperen met je caravan? Dat is kamperen met je tent. Of slapen in de open lucht.

Alle caravans

Kalender word geladen......

Hoe werkt het?

Zoek een leuke caravan

Kies een caravan uit ons brede aanbod die goed past bij jouw kampeervakantie. Om de keuzes makkelijker te maken kun je filteren op bijvoorbeeld ophaallocatie, beschikbaarheid, aantal slaapplaatsen of prijs. We bieden je een goed overzicht van de caravan met foto’s, voorzieningen, plattegrond, gewicht, afmetingen en inventarislijst. Zit er iets bij dat interessant is, kun je deze als favoriet opslaan zodat je de caravan eenvoudig terug kan vinden.

Stel vrijblijvend een vraag of boek direct

Je kunt direct contact met ons opnemen of wij nemen contact op met jou via “bel me terug” of vraag direct een reservering aan.

Doe de aanbetaling

Binnen 1 uur geven we aan of we akkoord gaan met je reservering in de door jouw voorgestelde huurperiode, kun je de aanvraag afronden. Voltooi hierbij onze verificatie procedure door je rijbewijs up te loaden. Maak vervolgens je reservering definitief door de aanbetaling van 50% van de totaalprijs (tot maximaal €400) te voldoen via ons veilige betalingsproces. Je kunt dit eenvoudig online betalen via ideal of creditcard. De restbetaling dient voor 8 weken voor aanvang van de reserveringsperiode voldaan te worden, hiervan wordt je automatisch op de hoogte gesteld. Let op: zolang je de aanbetaling niet hebt voldaan, kunnen ook anderen de camper of caravan nog reserveren. Door de aanvraag aan te betalen ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Voldoe de waarborgsom

Enkele dagen voor vertrek dien je de waarborgsom van €500 per caravan te voldoen. Dit wordt naar je teruggestort op de dag na terugkomst. Bij een reservering van maximaal 10 dagen kan deze waarborgsom ook via creditcard geauthoriseerd worden, zodat je het geld helemaal niet hoeft over te maken.

Eigen risico

De waarborgsom is gelijk aan het eigen risico. Je kan je tegen het eigen risico verzekeren voor 8 euro per dag. Let hierbij op dat de waarborgsom nog steeds betaald moet worden. Deze wordt echter in zijn geheel terugbetaald door CaravanDirect of de verzekeraar.

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd dat je niet meer op reis kunt gaan, in dat geval kun je annuleren en zullen de annuleringsvoorwaarden gelden. Het is verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan ook bij CaravanDirect via Allianz.

Beveiligd: Homepage

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Om deze te kunnen bekijken, vul het wachtwoord hieronder in: