Caravandirect.nl

✓ Direct je caravan verkocht
✓ Een eerlijk bod voor jouw caravan
✓ Persoonlijk contact en goed overleg
✓ RDW-erkende partij
✓ Ophaalservice in Gelderland

Jouw caravan verkopen in Gelderland

Als je caravan nauwelijks nog uit de stalling komt, is dat jammer. Maar het betekent niet per se dat je caravan in slechte staat verkeert. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je caravan ongebruikt blijft. Misschien past hij niet meer bij de behoeften van je groeiende gezin, ben je niet meer geïnteresseerd in kamperen of ben je simpelweg toe aan een nieuwe. Door je caravan aan ons te verkopen in Gelderland, geef je iemand anders de kans om blij te worden met een caravan die perfect aansluit bij zijn of haar kampeerwensen. Verkoop je caravan in Gelderland snel en veilig aan ons.

Wij zijn erkend door RDW en bieden altijd een eerlijke prijs voor je caravan. We begrijpen hoe vervelend het verkoopproces kan zijn: ongewenste klanten, het delen van persoonlijke gegevens online en zelfs het transporteren van de caravan. Dat is niet ideaal. Bij ons is het anders. Jij deelt de benodigde informatie met ons, en wij regelen de rest! Zodra je je aanmeldt, gaan wij direct voor je aan de slag.

caravan gelderland

Klantervaringen

Harry van Korven
Harry van Korven
30 April 2024
Na aanmelding van onze Hobby caravan, waarmee we met veel plezier jarenlang hebben gekampeerd, kregen we binnen no-time contact met dit bedrijf. Afspraak werd snel gemaakt om de caravan te komen bekijken. Na kritische (terecht) beoordeling is een faire prijs overeengekomen en het geld stond direct op onze rekening. Ook het vrijwaringsbewijs werd direct naar ons doorgemaild. Prima zakendoen met een zeer vriendelijke en correcte heer Rahman Sharifi die het hele onderhandelingsproces vakkundig met ons doornam.
Ronald
Ronald
25 Maart 2024
Prettig, eerlijk en transparant contact bij verkoop van mijn caravan. Houdt zich aan de gemaakte afspraken. Caravan werd bij ophalen (aan de andere kant van het land) uitvoerig gecontroleerd. Betaling en vrijwaring netjes en direct geregeld. Heel tevreden.
Sandra de Groot
Sandra de Groot
16 Maart 2024
Fijne communicatie en zeer behulpzaam. Er werd alle tijd voor ons genomen en uitgebreide uitleg gegeven over de caravan en mover. Ook na de aankoop is er bij vragen nog contact mogelijk.
Erwin Van Spreuwel
Erwin Van Spreuwel
1 Maart 2024
Goede snelle service na de aanmelding van de caravan. Ook een hele nette prijs gekregen voor de caravan
Jip Pertje
Jip Pertje
26 Januari 2024
Goede deal gehad. Keurig geregeld, snelle afhandeling. Dikke duim voor het bedrijf!
Joost 93
Joost 93
17 Januari 2024
Super bedrijf! Heel fijn geholpen met mijn caravan. Waar we nu nog steeds heel veel plezier van hebben😁
Emille de Raad
Emille de Raad
14 Januari 2024
Fijne afhandeling gehad bij mijn aankoop. Zeer nette jongeman die met je mee denkt tot aan de laatste details. Nogmaals hartelijk dank!
Alexander Duque
Alexander Duque
13 Januari 2024
I was looking for long time for the perfect caravan and finally I arrived to this company; the person in charge was really nice,supportive and happy to answer all my questions (I think that I asked a lot 🙈for being my first caravan). Price was good, he gave me warranty. I totally recommend him and in the future if I need a biiig one I’ll come back .

Directe verkoop van je caravan

Bij ons verloopt de verkoop van je caravan in Gelderland zonder gedoe. Geen lange zoektochten naar de juiste koper, geen lage biedingen of bergen papierwerk, maar een gratis en vrijblijvende offerte binnen 24 uur! In slechts 2 minuten meld je je caravan aan op onze website, waarna wij direct de beoordeling starten. Als experts bieden wij altijd een eerlijke prijs voor de waarde van je caravan.

Ben je akkoord met ons voorstel? Dan plannen we meteen een ophaalmoment en -plaats voor je caravan. Zo ben je snel van je caravan verlost voor een goede prijs!

caravan verkopen gelderland

Eerlijke prijs voor je caravan

Je krijgt van ons wat je caravan waard is. Wij doen altijd een eerlijk bod dat overeenkomt met de marktwaarde, gebaseerd op de conditie, het merk en de leeftijd van je caravan. Als je ons bod accepteert, verloopt de verkoop zonder gedoe. Er vinden geen last-minute onderhandelingen plaats tijdens het ophalen; je ontvangt direct het afgesproken bedrag. Dat geeft rust.

Persoonlijk contact en goede communicatie

Wij komen persoonlijk bij je langs, zonder tussenpersonen. Onze aanpak zorgt voor een persoonlijke communicatie met één contactpersoon voor jou. Zo verloopt de verkoop van jouw caravan in Gelderland prettig en snel, en kun je de dag, het tijdstip en de betaling afstemmen met onze deskundige.

Erkend door RDW

Wij werken volgens de richtlijnen van de RDW als erkende partij. Alle benodigde documentatie wordt door ons geregeld, en we halen je caravan gratis op zoals afgesproken. De vrijwaring gebeurt direct tijdens de verkoop, zodat je niet naar het postkantoor hoeft. Na de verkoop van je caravan in Gelderland hoef je niets meer te regelen!

gelderland caravandirect.nl

Je hoeft niets te regelen

Bij ons is het echt zorgeloos.

Je kunt vrijblijvend een bod op je caravan ontvangen zonder verplichtingen of bijkomende kosten.

Het is volledig kosteloos!

Zodra we alle benodigde informatie hebben, bepalen we een eerlijk bedrag voor je caravan.

Verkoop je caravan in Gelderland aan Caravandirect.nl

Als je caravan niet meer gebruikt wordt, verdient hij een nieuwe eigenaar. Verkoop je caravan in Gelderland snel en zonder zorgen aan ons voor een eerlijke prijs. Heb je vragen over onze aanpak of wil je meer weten over ons bod? Neem gerust contact met ons op! Verkoop je caravan met een goed gevoel aan ons.