Caravandirect.nl

✓ Snel van je caravan af
✓ Altijd een eerlijk en serieus bod
✓ Nauw contact en goed overleg
✓ Volgens RDW-richtlijnen
✓ Wij regelen alles voor je

Je oude caravan verkopen?

Heb je maar weinig tijd om met je caravan op avontuur te gaan en staat hij voornamelijk ongebruikt in de opslag? Dat is jammer! Maar dat betekent niet per se dat je caravan in slechte staat verkeert. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je ervoor kiest om je caravan niet langer te gebruiken. Misschien sluit hij niet meer aan bij de behoeften van je gezin vanwege gezinsuitbreiding, heb je je interesse in kamperen verloren of is het gewoon tijd voor een nieuwe caravan. Wij staan klaar om graag je oude of tweedehands caravan over te nemen! Door je oude caravan te verkopen, kun je iemand anders gelukkig maken die op zoek is naar een caravan die perfect past bij zijn of haar kampeerwensen. Verkoop je caravan daarom veilig en zonder kosten via onze website.

oude caravan verkopen

Verkoop je gebruikte caravan in 3 stappen

1

Je kunt je caravan al binnen 4 minuten aanmelden

2

Direct gecontroleerd en beoordeeld!

3

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!
Verkoop je tweedehands caravan 100% veilig en snel

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat voldoet aan alle vereisten van de RDW. We bieden je altijd een eerlijke prijs op basis van de actuele waarde van je caravan. We begrijpen dat afscheid nemen van je oude caravan soms gepaard kan gaan met gedoe. Denk aan lastige potentiële kopers, het plaatsen van advertenties op verschillende websites en zelfs het regelen van het transport van de caravan. En dat is niet ideaal. Gelukkig gaat het bij ons anders!

Het enige wat jij hoeft te doen, is alle nodige informatie verstrekken en wij nemen alles voor je uit handen. Zodra je je aanmelding hebt gedaan, gaan wij direct voor je aan de slag. Bij ons kun je je tweedehands caravan moeiteloos en zonder zorgen verkopen.

Direct en makkelijk je oude caravan verkopen

Bij ons kun je genieten van een moeiteloze ervaring wanneer je je caravan gratis wilt verkopen. Ontsnap aan het lange en tijdrovende proces van het vinden van de juiste koper, het ontvangen van lage biedingen en het omgaan met overbodig papierwerk. In plaats daarvan bieden wij je binnen 24 uur een kosteloze en vrijblijvende offerte!

Het aanmelden van je caravan op onze website duurt slechts 4 minuten, waarna wij onmiddellijk aan de slag gaan met de beoordeling. Als experts garanderen wij altijd een eerlijke prijs, zodat jij het maximale uit je tweedehands caravan kunt halen.

Nadat je rustig hebt nagedacht over ons voorstel en hebt besloten om het te accepteren, plannen we direct een ophaallocatie en -tijd voor je caravan. Zo kun jij met een gerust gevoel je tweedehands caravan snel verkopen.

gebruikte caravan verkopen

Wij bieden eerlijk en snel

Bij ons ontvang je altijd een eerlijk bod dat in lijn is met de marktwaarde, zodat je een eerlijke prijs krijgt voor je caravan. Ons ervaren team stelt het bod zorgvuldig samen, waarbij we rekening houden met de conditie, het merk en de leeftijd van je caravan. Als je akkoord gaat met ons aanbod, kun je zonder zorgen richting de verkoop gaan! Bij ons loop je geen risico dat potentiële kopers op het laatste moment proberen de prijs te verlagen. Op het moment van ophalen vinden er geen onderhandelingen meer plaats. Je ontvangt namelijk direct het afgesproken bedrag tijdens de overdracht. Zo kun je met een gerust gevoel afscheid nemen van je caravan.

Persoonlijk contact en uitgebreid overleg

Bij ons hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en uitgebreid overleg. We komen persoonlijk bij je langs, zodat je gelukkig niet te maken krijgt met tussenpersonen die je nog nooit hebt gesproken. We begrijpen dat onzekerheden tijdens het verkoopproces van je caravan ongewenst zijn. Daarom willen we je graag één vertrouwd aanspreekpunt bieden.

Op die manier kun je op een prettige en snelle manier je oude caravan verkopen, terwijl je moeiteloos alles regelt met onze deskundige begeleiding.

Een vertrouwd RDW-erkend bedrijf

Als een erkend bedrijf dat voldoet aan de richtlijnen van de RDW, zorgen wij ervoor dat alle stappen voldoen aan de wettelijke vereisten. Wij regelen al het benodigde papierwerk en halen kosteloos je caravan op, op de afgesproken locatie. Tijdens de verkoop wordt de vrijwaring direct geregeld, waardoor je niet meer naar het postkantoor hoeft te gaan. Na de verkoop hoef jij je nergens meer zorgen over te maken, want wij regelen alles voor je!

tweedehands caravan verkopen

Wij nemen al het werk uit handen!

Wij noemen de verkoop van je tweedehands caravan niet voor niets zorgeloos. Je kunt vrijblijvend een bod op je caravan laten uitbrengen, zonder dat je vastzit aan extra kosten of verplichtingen. Zodra we alle benodigde informatie van je hebben ontvangen, bepalen we een eerlijke en marktconforme prijs voor je caravan, die je vrijblijvend ontvangt. Zo gemakkelijk verkoop je jouw oude caravan.

Is er nog iets wat jij moet weten?

Hier zijn wat praktische zaken zodat je volledig op de hoogte bent van onze eenvoudige en snelle service!

  1. Je bent niet verplicht om ons bod op je caravan te accepteren. Je kunt het bod vrijblijvend bekijken en alleen accepteren als je tevreden bent met het bedrag. Ons bod wordt onder andere bepaald aan de hand van verschillende factoren: leeftijd, merk, model, staat van de caravan, extra voorzieningen en de huidige marktwaarde van vergelijkbare caravans.

  2. Het is niet verplicht om je caravan te laten keuren voordat je deze aan ons verkoopt. Een keuring kan ons echter wel helpen om een nauwkeuriger bod uit te brengen.

  3. Voor de verkoop van je caravan hebben wij het kentekenbewijs op creditcardformaat nodig. Als je caravan vóór 2014 is aangeschaft, hebben we ook het papieren kentekenbewijs nodig.

  4. Een RDW-erkend bedrijf beschikt over de juiste vergunningen en certificeringen om specifieke taken uit te voeren, zoals het keuren van caravans en het uitvoeren van overschrijvingen bij de verkoop ervan.

Verkoop nu jouw tweedehands caravan!

Als je caravan niet langer in gebruik is, is het misschien tijd om iemand anders blij te maken met fantastische vakanties. Verkoop hier veilig en snel je tweedehands caravan tegen een eerlijke prijs. Heb je vragen over ons verkoopproces of wil je meer informatie over het bedrag dat wij bieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Verkoop je oude caravan hier met vertrouwen.

Chat openen
Hallo 👋! Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋! Kunnen we je helpen?