Caravandirect.nl

✓ Direct je caravan verkocht
✓ Een eerlijk bod voor jouw caravan
✓ Persoonlijk contact en goed overleg
✓ RDW-erkende partij
✓ Ophaalservice in Overijssel

Jouw caravan verkopen in Overijssel

Als je caravan bijna nooit uit de opslag komt, is dat jammer. Maar dat betekent niet automatisch dat je caravan in slechte staat verkeert. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je caravan niet wordt gebruikt. Misschien past hij niet meer bij de behoeften van je groeiende gezin, ben je de interesse in kamperen verloren, of ben je gewoon toe aan iets nieuws. Door je caravan aan ons te verkopen in Overijssel, geef je iemand anders de kans om gelukkig te worden met een caravan die perfect aansluit bij zijn of haar kampeerbehoeften. Verkoop je caravan in Overijssel snel en veilig aan ons.

Wij zijn gecertificeerd door RDW en bieden altijd een eerlijke prijs voor je caravan. We begrijpen de moeilijkheden van het verkoopproces: ongewenste klanten, het delen van persoonlijke gegevens online en zelfs het gedoe rondom het transporteren van de caravan. Bij ons gaat het anders. Jij deelt de benodigde informatie met ons, en wij regelen de rest! Zodra je je aanmeldt, nemen wij het direct over. Zo kun je in alle rust jouw caravan verkopen in Overijssel.

caravan verkopen utrecht

Klantervaringen

Harry van Korven
Harry van Korven
30 April 2024
Na aanmelding van onze Hobby caravan, waarmee we met veel plezier jarenlang hebben gekampeerd, kregen we binnen no-time contact met dit bedrijf. Afspraak werd snel gemaakt om de caravan te komen bekijken. Na kritische (terecht) beoordeling is een faire prijs overeengekomen en het geld stond direct op onze rekening. Ook het vrijwaringsbewijs werd direct naar ons doorgemaild. Prima zakendoen met een zeer vriendelijke en correcte heer Rahman Sharifi die het hele onderhandelingsproces vakkundig met ons doornam.
Ronald
Ronald
25 Maart 2024
Prettig, eerlijk en transparant contact bij verkoop van mijn caravan. Houdt zich aan de gemaakte afspraken. Caravan werd bij ophalen (aan de andere kant van het land) uitvoerig gecontroleerd. Betaling en vrijwaring netjes en direct geregeld. Heel tevreden.
Sandra de Groot
Sandra de Groot
16 Maart 2024
Fijne communicatie en zeer behulpzaam. Er werd alle tijd voor ons genomen en uitgebreide uitleg gegeven over de caravan en mover. Ook na de aankoop is er bij vragen nog contact mogelijk.
Erwin Van Spreuwel
Erwin Van Spreuwel
1 Maart 2024
Goede snelle service na de aanmelding van de caravan. Ook een hele nette prijs gekregen voor de caravan
Jip Pertje
Jip Pertje
26 Januari 2024
Goede deal gehad. Keurig geregeld, snelle afhandeling. Dikke duim voor het bedrijf!
Joost 93
Joost 93
17 Januari 2024
Super bedrijf! Heel fijn geholpen met mijn caravan. Waar we nu nog steeds heel veel plezier van hebben😁
Emille de Raad
Emille de Raad
14 Januari 2024
Fijne afhandeling gehad bij mijn aankoop. Zeer nette jongeman die met je mee denkt tot aan de laatste details. Nogmaals hartelijk dank!
Alexander Duque
Alexander Duque
13 Januari 2024
I was looking for long time for the perfect caravan and finally I arrived to this company; the person in charge was really nice,supportive and happy to answer all my questions (I think that I asked a lot 🙈for being my first caravan). Price was good, he gave me warranty. I totally recommend him and in the future if I need a biiig one I’ll come back .

Snelle verkoop van je caravan in Overijssel

Bij ons verloopt de verkoop van je caravan in Overijssel moeiteloos. Geen eindeloze zoektochten naar de juiste koper, geen lage biedingen of een berg papierwerk, maar een kosteloze en vrijblijvende offerte binnen 24 uur! In slechts 2 minuten meld je je caravan aan op onze website, waarna wij direct de evaluatie starten. Als experts bieden wij altijd een eerlijke prijs voor de waarde van je caravan. Ben je akkoord met ons aanbod? Dan plannen we meteen het ophalen van je caravan. Zo ben je snel van je caravan af voor een goede prijs!

caravan utrecht

Eerlijke prijs voor je caravan

Je krijgt van ons de juiste waarde voor je caravan in Overijssel. Wij doen altijd een eerlijk bod dat overeenkomt met de marktwaarde, gebaseerd op de staat, het merk en de leeftijd van je caravan. Als je ons bod accepteert, verloopt de verkoop soepel. Er vinden geen last-minute onderhandelingen plaats tijdens het ophalen; je ontvangt direct het afgesproken bedrag. Dat geeft rust.

Gecertificeerd door RDW

Wij werken volgens de richtlijnen van de RDW als erkende partij. Alle benodigde documentatie wordt door ons geregeld, en we halen je caravan gratis op zoals afgesproken. De vrijwaring vindt direct plaats tijdens de verkoop, zodat je niet naar het postkantoor hoeft. Na de verkoop hoef je niets meer te regelen!

Goede communicatie

Wij komen persoonlijk bij je langs, zonder tussenpersonen. Onze aanpak zorgt voor een persoonlijke communicatie met één aanspreekpunt voor jou. Zo verloopt de verkoop prettig en snel, en kun je de dag, het tijdstip en de betaling afstemmen met onze deskundige.

utrecht

Totale ontzorging

Wil jij jouw caravan verkopen in Overijssel? Bij ons is het echt zorgeloos.

Je kunt vrijblijvend een bod op je caravan ontvangen zonder verplichtingen of extra kosten.

Het is volledig kosteloos!

Zodra we alle benodigde informatie hebben, bepalen we een eerlijk bedrag voor je caravan.

Veilig jouw caravan verkopen in Utrecht

Maak je geen gebruik meer van je caravan? Wij zorgen ervoor dat een nieuw gezin er plezier aan beleeft! Kies voor een zorgeloze en eerlijke verkoop van jouw caravan in Utrecht en laat ons een bod uitbrengen. Heb je vragen over de mogelijkheden, onze aanpak, of wat wij na de aankoop met jouw caravan zullen doen? Neem dan direct contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over onze activiteiten als RDW-erkend bedrijf. Verkoop je caravan met een gerust hart bij Caravandirect.nl.