Caravandirect.nl

✓ Snel van je caravan af
✓ Altijd een eerlijk en serieus bod
✓ Nauw contact en goed overleg
✓ Volgens RDW-richtlijnen
✓ Landelijke ophaalservice

Je caravan verkopen?

Heb jij een caravan die de stalling eigenlijk niet meer verlaat? Dat is zonde! Dit hoeft helemaal niet te liggen aan een verslechterde conditie van de caravan, maar kan vele andere redenen hebben.

Misschien past de caravan niet meer bij het gezin door een gezinsuitbreiding, stop je met kamperen door ouderdom of wil je simpelweg met een ander type caravan de weg op. Als wij jouw caravan kopen, wordt deze weer doorgegeven aan een andere eigenaar of familie die er nog jarenlang plezier van heeft.

Het verkopen van je caravan gebeurt bij CaravanDirect.nl snel en veilig.

rdw erkend caravan direct
caravan verkopen
Ronald
Ronald
25 Maart 2024
Prettig, eerlijk en transparant contact bij verkoop van mijn caravan. Houdt zich aan de gemaakte afspraken. Caravan werd bij ophalen (aan de andere kant van het land) uitvoerig gecontroleerd. Betaling en vrijwaring netjes en direct geregeld. Heel tevreden.
Sandra de Groot
Sandra de Groot
16 Maart 2024
Fijne communicatie en zeer behulpzaam. Er werd alle tijd voor ons genomen en uitgebreide uitleg gegeven over de caravan en mover. Ook na de aankoop is er bij vragen nog contact mogelijk.
Erwin Van Spreuwel
Erwin Van Spreuwel
1 Maart 2024
Goede snelle service na de aanmelding van de caravan. Ook een hele nette prijs gekregen voor de caravan
Jip Pertje
Jip Pertje
26 Januari 2024
Goede deal gehad. Keurig geregeld, snelle afhandeling. Dikke duim voor het bedrijf!
Joost 93
Joost 93
17 Januari 2024
Super bedrijf! Heel fijn geholpen met mijn caravan. Waar we nu nog steeds heel veel plezier van hebben😁
Emille de Raad
Emille de Raad
14 Januari 2024
Fijne afhandeling gehad bij mijn aankoop. Zeer nette jongeman die met je mee denkt tot aan de laatste details. Nogmaals hartelijk dank!
Alexander Duque
Alexander Duque
13 Januari 2024
I was looking for long time for the perfect caravan and finally I arrived to this company; the person in charge was really nice,supportive and happy to answer all my questions (I think that I asked a lot 🙈for being my first caravan). Price was good, he gave me warranty. I totally recommend him and in the future if I need a biiig one I’ll come back .
Fam Bakelaar
Fam Bakelaar
10 Januari 2024
Fijn bedrijf om zaken mee te doen fijne camper mogen kopen deal snel gesloten. Later een klein probleem met de camper gehad, contact opgenomen voor een oplossing. Super geregeld!!! Mensen zijn daar eerlijk en oprecht.

Verkoop je caravan in 3 stappen

1

Meld je caravan binnen 2 minuten aan via ons aanmeldformulier

2

Wij gaan meteen aan de slag! Wij controleren en beoordelen je aanmelding

3

Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
100% gratis & veilig

Als RDW-erkend bedrijf zien we niks over het hoofd en krijg jij altijd een eerlijk bod zodat je met een goed gevoel afscheid kunt nemen van je caravan.

Wij weten maar al te goed dat het verkopen van je caravan een hoop gedoe kan zijn. Je persoonlijke gegevens achter moeten laten op het internet, het krijgen van vervelende klanten en je caravan weg moeten brengen naar de koper is allemaal niet ideaal. Dit maak je bij ons niet mee.

Na het aanleveren van alle nodige informatie, kunnen wij het volledig van je overnemen. Na je aanmelding gaan we gelijk voor je aan de slag!

Snel van je caravan af

Wij bieden je graag een totale ontzorging bij het verkopen van je caravan. Ontloop een lang traject waarbij je niet de juiste koper kunt vinden, je te lage biedingen krijgt en waarbij je zelf al het papierwerk moet regelen.

In slechts 2 minuten heb jij je caravan bij ons aangemeld en gaan wij direct aan de slag met de beoordeling! Binnen 24 uur ontvang jij een gratis en vrijblijvende offerte waar jij rustig over na kunt denken. Als je ons bod accepteert spreken we direct een tijd en plaats af waar wij de caravan op kunnen komen halen.

Zo ben jij binnen no-time voor een mooie prijs van jouw caravan af!

mijn caravan verkopen

Nauw contact en goed overleg

Wij komen zelf bij je langs, je krijgt dus niet te maken met tussenpersonen waar je nog geen contact mee hebt gehad.

Onzekerheden ervaren tijdens een caravan verkopen is zeker niet wenselijk. Je hebt bij ons daarom een open en persoonlijke communicatie met één aanspreekpunt zodat jullie samen prettig en snel de verkoop kunnen regelen.

We stemmen de dag, het tijdstip en hoe je de betaling wilt ontvangen samen af.

Erkende partij

CaravanDirect.nl is een erkende partij waar we enkel via RDW-richtlijnen te werk gaan. Wij zorgen ervoor dat het nodige papierwerk in orde wordt gemaakt en halen je caravan gratis op! De vrijwaring van je caravan vindt dan ook direct plaats.

Doordat wij gelijk alle papieren in orde kunnen maken en alles tijdens de verkoop direct overhandigd kan worden hoef jij niet meer langs het postkantoor en is alles geregeld nadat wij je caravan op hebben gehaald!

Eerlijk en serieus bod

Wij vinden het belangrijk dat jij voor je caravan krijgt wat hij waard is. Daarom zullen wij altijd een marktconform bod doen op je caravan, zodat jij het maximale uit je caravan haalt. Het uitgebrachte bod is met zorg en aandacht samengesteld door ons deskundige personeel.

Als je akkoord gaat met ons bod, ga je zorgeloos de verkoop tegemoet. Voorkom het risico op terugkrabbelende klanten die tijdens de verkoop nog iets van de prijs af proberen te halen. Bij CaravanDirect.nl vinden er geen onderhandelingen meer plaats tijdens het moment van ophalen. Je ontvangt het afgesproken bedrag direct tijdens het ophalen. Dat is wel zo fijn.

verkoop caravan

Wij regelen alles voor je: verkoop je caravan zonder gedoe

Als wij zeggen dat je bij ons je caravan zonder zorgen kunt verkopen, bedoelen we ook echt zorgeloos. Bij CaravanDirect.nl kun je vrijblijvend een bod op je caravan laten uitbrengen zonder dat je direct aan een verkoop of bijkomende kosten vastzit. Hebben we alle nodige informatie van je ontvangen? Dan bepalen wij een eerlijk bedrag en ontvang jij van ons vrijblijvend het bod op je caravan.

We werken uitsluitend via RDW-richtlijnen en regelen jouw verkoop zonder tussenpartijen.

Wij kopen jouw caravan

Als jouw caravan niet meer uit de stalling komt, is het tijd dat iemand anders deze weer meeneemt op mooie vakanties. Verkoop hier je caravan snel en zorgeloos voor een eerlijke prijs.

Heb je vragen over de hoogte van het bod of hoe we te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer! Verkoop je caravan hier met een goed gevoel.

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Nee, dit is geheel vrijblijvend. Als je het niet eens bent met het bod op je caravan hoef je deze niet te accepteren. We vertellen je graag meer over de hoogte van het bod en waarop dit is gebaseerd en kunnen in transparant en open overleg kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Absoluut, wij ontzorgen je volledig van alle zorgen, inclusief transport. Het enige wat wij nodig hebben is een datum en tijd.

Welke documenten je precies nodig hebt, ligt aan het bouwjaar van de caravan. Wij vertellen je aan de hand van jouw specifieke situatie welke documenten we van je nodig hebben. Doorgaans heb je de volgende documenten nodig:
– Kentekenbewijs op creditcardformaat;
– Voor 2014 aangeschaft, heeft u nog papieren kentekenbewijs nodig.

Bij CaravanDirect.nl ben je snel van je caravan af. Binnen 24 uur krijg jij een eerlijk bod op je caravan. Ga je akkoord? Dan spreken we samen een dag en tijdstip van ophalen af. Wij ontzorgen je verder van transport, vrijwaring en betaling.

Het aanmelden van je caravan bij caravandirect is geheeld vrijblijvend.

Hoe lang je met een caravan kunt doen, hangt af van verschillende factoren; zoals de kwaliteit van de caravan, het onderhoud, de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin de caravan wordt gebruikt. Over het algemeen kunnen caravans 20 tot 30 jaar meegaan als je deze goed onderhoudt.

Samen kijken we in goed en open overleg of wij nog iets voor je kunnen betekenen. We vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij het verkopen van je caravan en leggen je dan ook graag meer uit over de hoogte van ons bod.

Na de verkoop van de caravan ben jij niet meer verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich voordoen. De enige uitzondering hiervoor is als er verborgen gebreken aan de verkochte caravan blijken te zijn.

Wij baseren ons bod op basis van verschillende factoren. Denk hierbij aan: de leeftijd, het merk, het model, de staat van de caravan, extra voorzieningen en de huidige marktwaarde van vergelijkbare caravans.

Bij het vrijwaren van je caravan wordt de juridische verantwoordelijkheid voor de caravan overgedragen van jou naar de koper. De koper schrijft de caravan dan op zijn of haar naam bij de RDW. Hierna ben jij niet langer meer aansprakelijk voor bijvoorbeeld boetes of belastingen omtrent de caravan. Wij regelen dit voor jou.

De RDW is de instantie in Nederland die verantwoordelijk is voor onder andere de registratie van voertuigen en de uitgifte van kentekenbewijzen. Een RDW-erkend bedrijf heeft de juiste vergunningen en certificeringen om bepaalde taken uit te voeren, zoals het keuren van voertuigen of het uitvoeren van overschrijvingen bij de verkoop van een voertuig, inclusief caravans.