Caravandirect.nl

✓ Snel van je caravan af
✓ Altijd een eerlijk en serieus bod
✓ Nauw contact en goed overleg
✓ Volgens RDW-richtlijnen
✓ Wij regelen alles voor je

Je caravan verkopen als particulier?

Ga je steeds minder met je caravan op pad en voelt het alsof hij de stalling nooit meer verlaat? Dat is zonde van je caravan! Dit wil natuurlijk niet per se iets zeggen over de staat van je caravan, er kunnen veel redenen bestaan waarom jij je caravan (bijna) niet meer gebruikt. Misschien voldoet hij niet meer aan je wensen, is hij te klein geworden door een gezinsuitbreiding of heb jij je interesse in kamperen verloren. Als jij als particulier je caravan wil verkopen, kun je iemand anders blij maken met een caravan die wel past bij zijn of haar kampeerwensen!

caravan verkopen particulier

Verkoop je caravan als particulier in 3 stappen

1

Je caravan is al binnen 2 minuten aangemeld via ons aanmeldformulier

2

Direct gecontroleerd en beoordeeld!

3

Binnen 24 uur heb jij een vrijblijvende offerte
Verkoop je caravan 100% gratis, snel en veilig

Verkoop je caravan veilig, snel en gratis bij Caravandirect.nl; een RDW-erkend bedrijf. Gebaseerd op onder andere de marktwaarde, leeftijd en staat van je caravan krijg jij altijd een eerlijke prijs voor je caravan. Je caravan verkopen als particulier kan gepaard gaan met een hoop gedoe. Lastige kopers, je gegevens moeten achterlaten op onbetrouwbare websites en je caravan ook nog eens zelf naar  de koper moeten vervoeren is niet wenselijk. Gelukkig gaat dat bij ons anders.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons alle nodige informatie doorsturen, waarna wij het volledig van je overnemen! Na je aanmelding gaan we direct voor je aan de slag. Verkoop je caravan zonder gedoe als particulier aan Caravandirect.nl.

Gratis en snel je caravan verkopen

Bij ons kun je rekenen op een moeiteloze ervaring als jij je caravan gratis wilt verkopen als particulier. Geen langdurig proces om de juiste koper te vinden, geen lage biedingen en geen gedoe met ingewikkeld papierwerk. In plaats daarvan bieden wij je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Het aanmelden van je caravan op onze website duurt slechts 2 minuten, waarna we direct aan de slag gaan met de beoordeling. Als experts bieden wij altijd een eerlijk bod, gebaseerd op de waarde van je caravan.

Nadat je rustig hebt kunnen nadenken over ons voorstel en hebt besloten het te accepteren, plannen we direct een locatie en tijd om je caravan op te halen. Zo kun je je caravan snel en probleemloos als particulier aan ons verkopen voor een mooie prijs!

gratis en snel je caravan verkopen als particulier

Wij bieden een eerlijke prijs voor jouw caravan

Bij ons ontvang je de waarde die je caravan verdient. Wij bieden altijd een marktconform bod dat zorgvuldig wordt samengesteld op basis van verschillende aspecten, zoals de marktwaarde, de conditie, het merk en de leeftijd van je caravan. Als je akkoord gaat met ons bod, kun je zonder zorgen de verkoop tegemoet zien! Bij ons loop je geen risico op last-minute prijsverlagingen door kopers. Er vinden geen onderhandelingen meer plaats op het moment van ophalen. Tijdens de overdracht ontvang je direct het afgesproken bedrag. Dat geeft een gerust gevoel.

Persoonlijk contact en open communicatie

Bij ons staat persoonlijk contact en transparant overleg voorop. We komen zelf bij je langs, dus je hebt geen te maken met tussenpersonen die je nog nooit hebt gesproken. We begrijpen dat onzekerheden tijdens het verkopen van je caravan niet wenselijk zijn. Daarom vinden we het belangrijk om persoonlijk met je te communiceren en je een vast aanspreekpunt te bieden. Op die manier kun je op een prettige en snelle manier gratis je caravan verkopen, waarbij we samen het tijdstip en de betaling helder regelen.

RDW-erkende partij

Als een RDW-erkende partij werken wij altijd volgens de wettelijke richtlijnen. We zorgen ervoor dat al het benodigde papierwerk in orde is en halen je caravan gratis op. De vrijwaring vindt direct plaats tijdens de verkoop, waardoor je niet meer naar het postkantoor hoeft te gaan. Na de verkoop kun je er zeker van zijn dat alles is geregeld en hoef je zelf niets meer te doen. Verkoop je caravan veilig en snel als particulier bij ons.

particulier caravan verkopen

Wij nemen alles van je over: verkoop je caravan als particulier

Bij Caravandirect.nl is ‘zorgeloos’ ook echt zorgeloos. Je kunt vrijblijvend een bod op je caravan laten uitbrengen zonder dat je meteen vastzit aan extra kosten of een verplichting tot verkoop. Bij ons kun je gratis je caravan verkopen! Zodra we alle benodigde informatie van je hebben ontvangen, bepalen we een eerlijke prijs op basis van de waarde van je caravan, die je altijd vrijblijvend ontvangt.

Wat jij moet weten

Nog even wat praktische zaken zodat jij helemaal op de hoogte bent over onze eenvoudige en snelle service!

  1. Je bent niet verplicht om het uitgebrachte bod op jouw caravan te accepteren. Dit hoef je enkel te doen als je tevreden bent met de hoogte van ons bod. Ons bod is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de leeftijd, het merk, het model, de staat van de caravan, extra voorzieningen en de huidige marktwaarde van vergelijkbare caravans.

  2. Het is niet verplicht om voor de verkoop je caravan te laten keuren. Wel helpt ons dit om ons bod secuur samen te stellen.

  3. Voor de verkoop van je caravan hebben wij het kentekenbewijs op creditcardformaat nodig. En is je caravan voor 2014 aangeschaft? Dan ook het papieren kentekenbewijs!

  4. Een RDW-erkend bedrijf heeft de juiste vergunningen en certificeringen om bepaalde taken uit te voeren, zoals het uitvoeren van overschrijvingen bij de verkoop daarvan.

Verkoop je caravan hier zorgeloos als particulier

Als je caravan niet meer wordt gebruikt voor vakanties, is het wellicht tijd om iemand anders blij te maken! Bij ons kun je als particulier gratis en zonder gedoe je caravan verkopen tegen een eerlijke prijs. Heb je vragen over hoe wij te werk gaan of wil je meer informatie over het bedrag dat we je bieden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij Caravandirect.nl kun jij je caravan met een gerust gevoel verkopen.