Caravandirect.nl

✓ Direct je camper verkocht
✓ Een eerlijk bod voor jouw camper
✓ Persoonlijk contact en goed overleg
✓ RDW-erkende partij
✓ Landelijke ophaalservice

Gratis camper verkopen

Ga jij nauwelijks nog met je camper weg en verlaat hij de stalling eigenlijk niet meer? Dat is jammer! Het betekent echter niet per se dat je camper in een slechte staat verkeert. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je ervoor kiest om je camper niet meer te gebruiken.

Misschien voldoet hij niet meer aan de behoeften van je gezin vanwege gezinsuitbreiding, heb je geen interesse meer in kamperen, of ben je gewoon toe aan een nieuwe camper. Als jij je caravan bij ons verkoopt, komt deze terecht bij een gelukkige nieuwe eigenaar. Wij zorgen er graag voor dat een ander gezin er plezier aan beleeft! Verkoop je camper daarom gratis en veilig bij ons.

camper verkopen gratis
[grw id="1362"]

Verkoop je camper gratis in 3 stappen

1

Meld je camper binnen 2 minuten aan via ons aanmeldformulier

2

Je aanmelding wordt direct gecontroleerd en beoordeeld!

3

Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
Verkoop je camper 100 % gratis & veilig

Wij zijn een erkend bedrijf dat voldoet aan de eisen van de RDW. We bieden je altijd een eerlijke prijs op basis van de waarde van je camper.

We begrijpen dat het afscheid nemen van je camper gepaard kan gaan met gedoe. Denk aan lastige kopers, het achterlaten van je gegevens op verschillende websites en vaak ook nog zelf de camper moeten vervoeren. Kortom, geen ideale situatie. Bij ons gaat het anders. Jij verstrekt ons alle benodigde informatie en wij nemen het volledig van je over!

Zodra je je aanmeldt, gaan wij direct voor je aan de slag. Hier kun jij je camper zonder gedoe aan ons verkopen als particulier. Wat de reden van de verkoop ook is, wij willen graag jouw caravan een nieuw leven geven bij een gezin dat er avontuurlijke reizen mee kan maken! 

Direct en gratis je camper verkopen

Bij ons kun je rekenen op een volledig zorgeloze ervaring als jij gratis je camper wilt verkopen. Geen langdurig proces waarin je moeite hebt om de juiste koper te vinden, lage biedingen ontvangt en te maken krijgt met lastig papierwerk. In plaats daarvan bieden wij je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte! Binnen enkel 2 minuten kun je je camper aanmelden op onze website, waarna wij direct aan de slag gaan met de beoordeling.

Als professionals bieden wij jou altijd een eerlijk bod op basis van de waarde van je camper.

Nadat je rustig hebt nagedacht over ons voorstel en hebt besloten het te accepteren, plannen we direct een plaats en tijd om je camper op te halen. Zo kun jij je camper binnen no-time als particulier aan ons verkopen voor een mooie prijs!

camper verkopen particulier

Een eerlijk bod voor jouw camper

Bij ons ontvang je de waarde die je camper verdient. We doen altijd een marktconform bod die we op basis van meerdere aspecten samenstellen, zodat je een eerlijke prijs krijgt voor je camper. Ons deskundige team stelt het bod zorgvuldig samen op basis van onder andere de marktwaarde, conditie, het merk en de leeftijd van je camper.

Als je akkoord gaat met ons bod, kun je de verkoop zonder zorgen tegemoet zien! Bij ons loop je geen risico op kopers die op het laatste moment proberen de prijs te verlagen. Op het moment van ophalen vinden er geen onderhandelingen meer plaats. Je ontvangt namelijk direct het afgesproken bedrag tijdens de overdracht. En dat geeft een gerust gevoel.

Persoonlijk contact en transparant overleg

Bij ons staat persoonlijk contact en transparant overleg voorop. We komen zelf bij je langs, dus je krijgt gelukkig niet te maken met tussenpersonen die je nog nooit hebt gesproken.

We begrijpen dat onzekerheden tijdens het verkopen van je camper niet is wat je wilt.

Daarom vinden we het belangrijk om persoonlijk met je te communiceren en je één aanspreekpunt te bieden.

Op die manier kun je prettig en snel gratis je camper verkopen, en kun je met onze deskundige helder het tijdstip en de betaling regelen.

Bij een RDW-erkende partij

Als RDW-erkende partij werken wij altijd volgens de wettelijk gestelde richtlijnen.

Wij zorgen ervoor dat al het benodigde papierwerk in orde is en halen je camper gratis op, op de afgesproken locatie. De vrijwaring vindt direct plaats tijdens de verkoop, dus doordat alles tijdens de verkoop wordt overhandigd hoef jij niet meer langs het postkantoor te gaan.

Na de verkoop kun jij er zeker van zijn dat alles is geregeld en hoef je zelf niets meer te doen! Verkoop als particulier jouw camper veilig en snel bij ons.

Wij regelen alles voor je: gratis je camper verkopen als particulier

Bij ons betekent “zorgeloos” ook echt zorgeloos. Je kunt vrijblijvend een bod op je camper laten uitbrengen zonder dat je meteen vastzit aan extra kosten of een verkoopverplichting. Bij ons kun je gratis je camper verkopen!

Zodra we alle benodigde informatie van je hebben ontvangen, bepalen we een eerlijke prijs voor de waarde van je camper, die je vrijblijvend ontvangt.

Wij kopen gratis jouw camper!

Als jouw camper niet meer wordt gebruikt voor vakanties, is het wellicht tijd om iemand anders blij te maken met jouw mooie kampeerauto. Bij ons kun je als particulier gratis en zonder gedoe je camper verkopen tegen een eerlijke prijs. Wij zorgen er graag voor dat jouw caravan weer mee op kamperen wordt genomen door een nieuw gezin.

Heb je vragen over hoe wij te werk gaan of wil je meer informatie over het bedrag dat we jou bieden? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Verkoop hier je camper met een gerust gevoel.

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Nee, het accepteren van een bod op je camper is volledig vrijblijvend. Je bent niet verplicht om het bod te accepteren. We kunnen de hoogte en basis van het bod met je bespreken en in een open en transparant overleg kijken wat we voor je kunnen doen.

Absoluut! We bieden een volledige ontzorging, inclusief het transport van je camper. Het enige wat we nodig hebben, is een datum en tijd.

De benodigde documenten variëren afhankelijk van het bouwjaar van je camper. We zullen je specifieke situatie bekijken en laten weten welke documenten we nodig hebben. Over het algemeen zijn de volgende documenten nodig:

  • Kentekenbewijs op creditcardformaat.
  • Als je camper vóór 2014 is aangeschaft, heb je mogelijk een papieren kentekenbewijs nodig.

Bij ons kun je snel en gratis je camper verkopen. Binnen 24 uur ontvang je een eerlijk bod op je camper. Als je akkoord gaat, spreken we samen een dag en tijd af om je camper op te halen. Wij regelen het transport, de vrijwaring en de betaling, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Nee, een keuring van je camper is niet verplicht voor de verkoop.

Het aanmelden van je camper is geheel vrijblijvend en de verkoop kost je helemaal niks.

De levensduur van een camper hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de kwaliteit, het onderhoud, de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin de camper is gebruikt. Over het algemeen kunnen campers bij goed onderhoud 20 tot 30 jaar meegaan.

Na de verkoop ben je niet langer verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich voordoen met de camper, tenzij er verborgen gebreken aan het licht komen.

Ons bod is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de leeftijd, het merk, het model, de staat van de camper, extra voorzieningen en de huidige marktwaarde van vergelijkbare campers.

Bij het vrijwaren van je camper wordt de juridische verantwoordelijkheid voor de camper overgedragen van jou naar de koper. De koper schrijft de camper op zijn of haar naam bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Na de vrijwaring ben jij niet langer aansprakelijk voor bijvoorbeeld boetes of belastingen met betrekking tot de camper. Wij regelen dit proces voor jou.

RDW staat voor Rijksdienst voor het Wegverkeer, een Nederlandse instantie verantwoordelijk voor de registratie van voertuigen en de uitgifte van kentekenbewijzen. Een RDW-erkend bedrijf heeft de juiste vergunningen en certificeringen om bepaalde taken uit te voeren, zoals het keuren van voertuigen of het uitvoeren van overschrijvingen bij de verkoop van een voertuig, inclusief campers. Het werken met een RDW-erkend bedrijf biedt je extra zekerheid en betrouwbaarheid bij het verkopen van je camper.

We zullen samen in goed overleg kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt bij de verkoop van je camper, en we leggen je graag meer uit over de hoogte van ons bod.