Caravandirect.nl

✓ Direct je camper verkocht
✓ Een eerlijk bod voor jouw camper
✓ Persoonlijk contact en goed overleg
✓ RDW-erkende partij
✓ Gratis ophaling in NL en BE

Je camper verkopen

Verlaat jouw camper de stalling nog maar amper of zelfs helemaal niet meer? Zonde! Dit wil niet meteen zeggen dat je camper in een verslechterde conditie is, het laten staan van een camper kan namelijk veel redenen hebben.

Het is mogelijk dat de camper niet meer aan de behoeften van je gezin voldoet door een gezinsuitbreiding, je geen interesse meer hebt in kamperen of je simpelweg toe bent aan een nieuwe camper. Door het kopen van jouw camper kunnen we een andere eigenaar weer blij maken met een camper die precies past bij zijn of haar kampeerwensen.

Verkoop je camper hier daarom snel en veilig.

camper verkopen
Ludie van Neijhof
Ludie van Neijhof
13/11/2023
Caravan gevonden en we zijn er snel uitgekomen. Week later de caravan opgehaald. Alles super en snel geregeld.
martin compellini
martin compellini
10/11/2023
Velmi dobrá komunikace, zboží odpovídá popisu, velmi férový přístup. Rád se vrátím znovu.
Pleun .S
Pleun .S
06/11/2023
Super bedrijf! Ik ben ontzettend goed geholpen, ik heb eerlijk advies gekregen. De eigenaar was erg vriendelijk en gastvrij. Ik kreeg de ruimte en tijd om al mijn vragen te stellen en de vragen werden allemaal super duidelijk beantwoord. De communicatie was super prettig en erg professioneel.
Omed Aslami
Omed Aslami
19/10/2023
Zeer vriendelijk en eerlijke persoon met een goed uitleg! Zeker aan te raden !
Maartje Van Gool
Maartje Van Gool
08/10/2023
Wat een fijn bedrijf! Buiten het mooie kantoor waar een prettige sfeer hangt, heb ik het contact als heel vriendelijk, oprecht en professioneel ervaren. Een bedrijf met net dat beetje extra, precies dat wat ik vandaag de dag juist vaak mis. Rahman is bereid net even een stapje verder te gaan en met je mee te denken. We zijn ontzettend blij met onze camper! Dankjewel voor alles Rahman !
Ronald Melisse
Ronald Melisse
05/10/2023
Goede service en afhandeling van zaken
Jos Römgens
Jos Römgens
03/10/2023
Positieve ervaring in het bereiken van overeenkomst. Eerlijke en open benadering. eerlijke prijs.
Tycho Prinsen
Tycho Prinsen
29/09/2023
Onlangs heb ik daar een caravan gekocht en ik ben meer dan tevreden. Het personeel was buitengewoon behulpzaam. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaven me nuttig advies bij het kiezen van de juiste caravan voor mijn behoeften. De klantenservice was echt top! Al met al kan ik Caravandirect van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwaliteitscaravan met uitstekende service. Mijn kampeeravonturen zijn nu nog leuker dankzij mijn nieuwe thuis op wielen!
Stijn Gerwen
Stijn Gerwen
29/09/2023
Personeel helpt je erg goed bij het maken van de juiste keuze. Dit is mijn eerste caravan en ik ben enorm tevreden over hoe ik geholpen ben. Ik werd van a tot z ingelicht. Super personeel!
Xander Barel
Xander Barel
28/09/2023
Wij hebben onze Fendt hier gekocht, zeer tevreden ermee. Uitmuntende service mannen

Verkoop je camper in 3 stappen

1

Meld je camper binnen 4 minuten aan via ons aanmeldformulier

2

Wij controleren en beoordelen meteen je aanmelding!

3

Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte

Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en bieden je altijd een eerlijk bod naar de waarde van je camper.

Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel afscheid kunt nemen van je camper, we weten namelijk wat voor gedoe het kan zijn. Je loopt de kans op vervelende klanten, het is nodig om je gegevens her en der achter te moeten laten op het internet en vaak moet je zelf nog de camper wegbrengen ook. Kortom, geen ideale situatie. Wij pakken dat anders aan. Jij levert enkel alle nodige informatie bij ons aan, waarna wij het volledig van je overnemen!

Na je aanmelding gaan wij direct voor je aan de slag.

Direct je camper verkocht

Bij ons krijg jij een totale ontzorging bij het verkopen van je camper. Geen lang traject waarbij je de juiste koper niet kunt vinden, je te lage biedingen en stapels papierwerk krijgt; maar een gratis en vrijblijvende offerte binnen 24 uur! In slechts 4 minuten kun jij je camper aanmelden op onze website, waarna wij direct aan de slag gaan met de beoordeling.

Wij als expert bieden jou altijd een eerlijk bod naar de waarde van je camper. Als jij rustig hebt nagedacht over ons voorstel en besloten hebt deze te accepteren, spreken we direct een plaats en tijd af wanneer we jouw camper kunnen ophalen.

Zo heb jij binnen no-time je camper voor een mooie prijs verkocht!

Een eerlijk bod voor jouw camper

Jij krijgt voor je camper wat hij waard is. Wij doen altijd een marktconform bod, zodat jij een eerlijk prijs krijgt voor jouw camper. Ons deskundige personeel stelt het bod met zorg en aandacht samen aan de hand van de conditie, het merk en de leeftijd van je camper.

Ga jij akkoord met ons bod? Dan ga je zorgeloos de verkoop tegemoet! Bij ons ontloop je het risico op terugkrabbelende klanten die op het moment van de verkoop nog de prijs proberen te verlagen. Op het moment van afhalen vinden er geen onderhandelingen meer plaats, je ontvangt namelijk direct het afgesproken bedrag tijdens het ophalen. En dat geeft rust.

Persoonlijk contact en goed overleg

Wij komen zelf bij je langs. Je krijgt dus niet te maken met tussenpersonen die je nog nooit hebt gesproken.

We weten dat onzekerheden tijdens het verkopen van je camper niet wenselijk zijn.

Wij vinden het daarom belangrijk dat we een persoonlijke communicatie hanteren met één aanspreekpunt voor jou.

Zo verkoop jij prettig en snel je camper en kun je met onze deskundige de dag, het tijdstip en het ontvangen van de betaling afstemmen.

RDW-erkende partij

Wij zijn een erkende partij die enkel via de RDW-richtlijnen te werk gaan.

Wij maken het nodige papierwerk in orde en halen je camper gratis op, op de afgesproken plek. De vrijwaring vindt direct tijdens de verkoop plaats, jij hoeft dus niet meer langs het postkantoor doordat alles tijdens de verkoop overhandigd wordt.

Na de verkoop is dus alles geregeld en hoef je niks meer te doen!

verkoop camper

Jij hoeft niks te regelen: verkoop je camper met een goed gevoel

Bij ons is zorgeloos ook echt zorgeloos. Bij ons kun je vrijblijvend een bod op je camper laten uitbrengen zonder dat je meteen vastzit aan bijkomende kosten of een verkoop. Het is helemaal gratis!

Zo gauw wij alle nodige informatie van je hebben ontvangen, bepalen we een eerlijk bedrag voor de waarde van je camper, die jij vrijblijvend ontvangt.

Wij kopen jouw camper!

Als jouw camper niet meer wordt meegenomen op vakantie, is het tijd om iemand anders er gelukkig mee te maken. Verkoop bij ons je camper snel en zorgeloos tegen een eerlijke prijs.

Zit je met vragen over onze werkwijze of wil je meer weten over de hoogte van ons bod? Neem dan contact met ons op! Verkoop bij ons je camper met een goed gevoel.

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Nee, het accepteren van een bod op je camper is geheel vrijblijvend. Je bent niet verplicht om het bod te accepteren. We kunnen de hoogte van het bod en de basis ervan met je bespreken en in een open en transparant overleg kijken wat we voor je kunnen doen.

Absoluut! Wij bieden een volledige ontzorging, inclusief het transport van je camper. Het enige wat we nodig hebben, is een datum en tijd.

De benodigde documenten variëren afhankelijk van het bouwjaar van je camper. We zullen je specifieke situatie bekijken en je laten weten welke documenten we van je nodig hebben. Over het algemeen zijn de volgende documenten nodig:

  • Kentekenbewijs op creditcardformaat.
  • Als je camper vóór 2014 is aangeschaft, heb je mogelijk een papieren kentekenbewijs nodig.

Bij ons kun je snel van je camper afkomen. Binnen 24 uur ontvang je een eerlijk bod op je camper. Als je akkoord gaat, spreken we samen een dag en tijd af om je camper op te halen. Wij regelen het transport, de vrijwaring en de betaling, zodat jij ontzorgd wordt.

Het is niet verplicht om je camper te laten keuren voordat je hem verkoopt.

Het aanmelden van je camper is volledig vrijblijvend en gratis.

De levensduur van een camper hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de camper, het onderhoud, de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin de camper wordt gebruikt. Over het algemeen kunnen campers 20 tot 30 jaar meegaan bij goed onderhoud.

Na de verkoop ben je niet langer verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich voordoen met de camper, tenzij er verborgen gebreken aan het licht komen.

Ons bod is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de leeftijd, het merk, het model, de staat van de camper, extra voorzieningen en de huidige marktwaarde van vergelijkbare campers.

Bij het vrijwaren van je camper wordt de juridische verantwoordelijkheid voor de camper overgedragen van jou naar de koper. De koper schrijft de camper op zijn of haar naam bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Na de vrijwaring ben jij niet langer aansprakelijk voor bijvoorbeeld boetes of belastingen met betrekking tot de camper. Wij regelen dit proces voor jou.

De RDW is de Nederlandse instantie die verantwoordelijk is voor de registratie van voertuigen en de uitgifte van kentekenbewijzen. Een RDW-erkend bedrijf heeft de juiste vergunningen en certificeringen om bepaalde taken uit te voeren, zoals het keuren van voertuigen of het uitvoeren van overschrijvingen bij de verkoop van een voertuig, inclusief campers.

Chat openen
Hallo 👋! Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋! Kunnen we je helpen?