Caravandirect.nl

✓ Direct je camper verkocht
✓ Een eerlijk bod voor jouw camper
✓ Persoonlijk contact en goed overleg
✓ RDW-erkende partij
✓ Jij hoeft niks te regelen

Oude camper verkopen

Heb je nauwelijks nog tijd om met je camper op pad te gaan en staat hij voornamelijk stil in de opslag? Dat is zonde! Maar dat betekent niet per se dat je camper in slechte staat verkeert. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je ervoor kiest om je camper niet meer te gebruiken.

Misschien voldoet hij niet meer aan de behoeften van je gezin vanwege gezinsuitbreiding, ben je je interesse in kamperen verloren, of is het gewoon tijd voor een nieuwe camper. Wij kopen graag je oude of tweedehands camper! Door je oude camper te verkopen, kun je iemand anders gelukkig maken die op zoek is naar een camper die perfect past bij zijn of haar kampeerwensen.

Verkoop je camper daarom kosteloos en veilig via onze website.

verkoop oude camper
4.8
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google

Verkoop je tweedehands camper in 3 stappen

1

Je kunt je camper al binnen 4 minuten aanmelden

2

Wij controleren en beoordelen je aanmelding meteen

3

Je krijgt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!
Verkoop je oude camper 100% veilig

Wij zijn een erkend bedrijf dat voldoet aan alle vereisten van de RDW.

We bieden je altijd een eerlijke prijs op basis van de huidige waarde van je camper. We begrijpen dat het afscheid nemen van je oude camper gepaard kan gaan met gedoe. Denk aan vervelende potentiële kopers, het plaatsen van advertenties op verschillende websites en zelfs het regelen van het transport van de camper. En dat is niet wenselijk. Gelukkig gaat dat bij ons anders! Het enige wat jij hoeft te doen, is alle nodige informatie aanleveren, waarna wij alles voor je uit handen nemen.

Na je aanmelding gaan wij meteen voor je aan de slag. Bij ons kun je je tweedehands camper moeiteloos en zorgeloos verkopen.

Meteen je oude camper verkopen

Bij ons kun je rekenen op een moeiteloze ervaring wanneer je je camper gratis wilt verkopen. Ontloop een lang en moeizaam proces waarbij je moeite hebt met het vinden van de juiste koper, lage biedingen binnenkrijgt en te maken hebt met veel onnodig papierwerk. In plaats daarvan bieden wij je binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte! Binnen slechts 4 minuten kun je je camper aanmelden op onze website, waarna wij onmiddellijk aan de slag gaan met de beoordeling.

Als experts bieden wij jou altijd een eerlijke prijs, zodat jij het meeste uit je oude camper kunt halen. Nadat je rustig hebt nagedacht over ons voorstel en hebt besloten het te accepteren, plannen we direct een locatie en tijd om je camper op te halen.

Zo kun jij je tweedehands camper snel verkopen met een goed gevoel.

tweedehands camper verkopen

Altijd een eerlijk bod

Wij doen altijd een marktconform bod zodat je een eerlijke prijs krijgt voor je camper. Ons deskundige team stelt het bod zorgvuldig samen, rekening houdend met de conditie, het merk en de leeftijd van je camper.

Als je akkoord gaat met ons bod, ga je zorgeloos richting de verkoop! Bij ons loop je geen risico op kopers die op het laatste moment proberen de prijs te verlagen. Op het moment van ophalen vinden er geen onderhandelingen meer plaats; je ontvangt namelijk direct het afgesproken bedrag tijdens de overdracht. Zo kun jij met een gerust gevoel afscheid nemen van je camper.

Persoonlijk contact en uitgebreid overleg

Bij ons staat persoonlijk contact en uitgebreid overleg voorop. We komen persoonlijk bij je langs, dus je krijgt gelukkig niet te maken met tussenpersonen die je nog nooit hebt gesproken.

We begrijpen dat onzekerheden tijdens het verkopen van je camper onwenselijk zijn. Daarom vinden we het belangrijk om je één vertrouwd aanspreekpunt te bieden.

Op die manier kun je op een prettige en snelle manier je oude camper verkopen, terwijl je met onze deskundige alles moeiteloos kunt regelen.

Verkoop je oude camper veilig bij een RDW-erkende partij

Als erkende partij volgens de richtlijnen van de RDW, zorgen wij ervoor dat alles volgens de wet verloopt.

Wij regelen al het benodigde papierwerk en halen je camper gratis op, op de afgesproken locatie. Tijdens de verkoop vindt direct de vrijwaring plaats, waardoor je niet meer naar het postkantoor hoeft.

Na de verkoop hoef jij je nergens meer zorgen over te maken, want wij regelen alles voor je!

oude camper verkopen

Wij nemen alles voor je uit handen!

Wij noemen de verkoop van je tweedehands camper niet voor niets zorgeloos. Je kunt vrijblijvend een bod op je camper laten uitbrengen zonder vast te zitten aan extra kosten of verplichtingen.

Zodra we alle benodigde informatie van je hebben ontvangen, bepalen we een eerlijke en marktconforme prijs voor je camper, die je vrijblijvend ontvangt. Zó makkelijk verkoop jij je oude camper.

Verkoop jouw oude camper!

Als je camper niet meer wordt gebruikt, is het misschien tijd om iemand anders blij te maken met mooie vakanties. Verkoop hier je tweedehands camper veilig en snel, tegen een eerlijke prijs.

Heb je vragen over ons verkoopproces of wil je meer informatie over het bedrag dat wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op! Verkoop je oude camper hier met een goed gevoel.

Meest gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Nee, het accepteren van een bod op je camper is volledig vrijblijvend. We kunnen de hoogte en basis van het bod met je bespreken en in een open en eerlijk overleg kijken wat we voor je kunnen doen.

Ja zeker! Wij regelen alles voor je, inclusief het transport van je camper. Het enige wat we van je nodig hebben, is een datum en een tijd.

De benodigde documenten variëren afhankelijk van het bouwjaar van je camper. We zullen je specifieke situatie bekijken en laten weten welke documenten we nodig hebben. Over het algemeen hebben we alleen het kentekenbewijs op creditcardformaat nodig. Is je camper vóór 2014 aangeschaft? Dan heb je mogelijk ook een papieren kentekenbewijs nodig.

Bij ons kun je snel en gratis je tweedehands camper verkopen. Binnen 24 uur ontvang je een eerlijk bod op je camper. Als je akkoord gaat, spreken we samen een dag en tijd af om je camper op te halen. Wij regelen het transport, de vrijwaring en de betaling, zodat alles snel en soepel verloopt.

Nee, een keuring van je camper is niet verplicht voordat je hem verkoopt.

Het aanmelden van je camper is geheel vrijblijvend en de verkoop kost je ook helemaal niets!

De levensduur van een camper hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit, het onderhoud, de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waarin de camper wordt gebruikt. Over het algemeen kunnen campers tot wel 20 of 30 jaar meegaan.

Als jij je camper hebt verkocht ben je niet langer verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich voordoen, tenzij er verborgen gebreken blijken te zijn.

Ons bod is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de leeftijd, het merk, het model, de staat van de camper, extra voorzieningen en de huidige marktwaarde van vergelijkbare campers.

Bij het vrijwaren van je oude camper wordt de juridische verantwoordelijkheid voor de camper overgedragen van jou naar de koper. De koper schrijft de camper op zijn of haar naam bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Na de vrijwaring ben jij niet langer aansprakelijk voor bijvoorbeeld boetes of belastingen met betrekking tot de camper. Wij regelen dit allemaal voor jou!

Een RDW-erkend bedrijf heeft de juiste vergunningen en certificeringen om taken uit te voeren als het keuren van voertuigen of het uitvoeren van overschrijvingen bij de verkoop van een voertuig, inclusief campers. Het werken met een RDW-erkend bedrijf bied je de zekerheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt bij het verkopen van je camper.

We zullen samen in goed overleg kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt bij de verkoop van je camper, en we vertellen je graag meer over ons bod.

Chat openen
Hallo 👋! Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋! Kunnen we je helpen?