Caravandirect.nl

✓ Direct je camper verkocht
✓ Een eerlijk bod voor jouw camper
✓ Persoonlijk contact en goed overleg
✓ RDW-erkende partij
✓ Landelijke ophaalservice

Jouw camper verkopen in Nederland

Is jouw camper nauwelijks nog uit de stalling gekomen of staat hij zelfs helemaal stil? Dat is zonde! Maar maak je geen zorgen, dit betekent niet automatisch dat je camper in slechte staat verkeert. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je ervoor kiest om je camper niet meer te gebruiken. Misschien voldoet hij niet meer aan de behoeften van je gezin vanwege gezinsuitbreiding, heb je je interesse in kamperen verloren of ben je simpelweg toe aan een nieuwe camper.

Door jouw camper aan ons te verkopen, kunnen we iemand anders blij maken met een camper die perfect aansluit bij de kampeerwensen van zijn of haar gezin! Jij kan veilig en snel bij ons je camper verkopen in Nederland.

camper verkopen nederland

Klantervaringen

Harry van Korven
Harry van Korven
30 April 2024
Na aanmelding van onze Hobby caravan, waarmee we met veel plezier jarenlang hebben gekampeerd, kregen we binnen no-time contact met dit bedrijf. Afspraak werd snel gemaakt om de caravan te komen bekijken. Na kritische (terecht) beoordeling is een faire prijs overeengekomen en het geld stond direct op onze rekening. Ook het vrijwaringsbewijs werd direct naar ons doorgemaild. Prima zakendoen met een zeer vriendelijke en correcte heer Rahman Sharifi die het hele onderhandelingsproces vakkundig met ons doornam.
Ronald
Ronald
25 Maart 2024
Prettig, eerlijk en transparant contact bij verkoop van mijn caravan. Houdt zich aan de gemaakte afspraken. Caravan werd bij ophalen (aan de andere kant van het land) uitvoerig gecontroleerd. Betaling en vrijwaring netjes en direct geregeld. Heel tevreden.
Sandra de Groot
Sandra de Groot
16 Maart 2024
Fijne communicatie en zeer behulpzaam. Er werd alle tijd voor ons genomen en uitgebreide uitleg gegeven over de caravan en mover. Ook na de aankoop is er bij vragen nog contact mogelijk.
Erwin Van Spreuwel
Erwin Van Spreuwel
1 Maart 2024
Goede snelle service na de aanmelding van de caravan. Ook een hele nette prijs gekregen voor de caravan
Jip Pertje
Jip Pertje
26 Januari 2024
Goede deal gehad. Keurig geregeld, snelle afhandeling. Dikke duim voor het bedrijf!
Joost 93
Joost 93
17 Januari 2024
Super bedrijf! Heel fijn geholpen met mijn caravan. Waar we nu nog steeds heel veel plezier van hebben😁
Emille de Raad
Emille de Raad
14 Januari 2024
Fijne afhandeling gehad bij mijn aankoop. Zeer nette jongeman die met je mee denkt tot aan de laatste details. Nogmaals hartelijk dank!
Alexander Duque
Alexander Duque
13 Januari 2024
I was looking for long time for the perfect caravan and finally I arrived to this company; the person in charge was really nice,supportive and happy to answer all my questions (I think that I asked a lot 🙈for being my first caravan). Price was good, he gave me warranty. I totally recommend him and in the future if I need a biiig one I’ll come back .

Verkoop je camper in 3 korte stappen

1

Meld je camper binnen 2 minuten aan

2

Jouw aanmelding wordt direct gecontroleerd en beoordeeld

3

Ontvang al binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
100% gratis & veilig

Wij zijn een erkend bedrijf volgens de richtlijnen van de RDW en bieden jou altijd een eerlijk bod op basis van de waarde van je camper. Wij begrijpen hoeveel gedoe het kan zijn om je camper te verkopen in Nederland. Je loopt het risico op vervelende kopers, je moet je gegevens op verschillende plekken op het internet achterlaten en vaak moet je ook nog zelf de camper ergens naartoe brengen. Kortom, geen ideale situatie.

Bij ons doen we het anders. Jij levert eenvoudig alle benodigde informatie aan en wij nemen het volledig van je over! Zodra je je aanmeldt, gaan wij direct voor jou aan de slag. Zo komt jouw caravan zo snel mogelijk terecht bij een nieuw gezin, die jouw oude kampeerwagen mee kan nemen op leuke vakanties!

Verkoop jouw camper direct en veilig in Nederland

Bij ons ben je verzekerd van een complete ontzorging bij het verkopen van je camper in Nederland. Geen langdurig proces waarbij je moeite hebt om de juiste koper te vinden, lage biedingen ontvangt en te maken krijgt met complex papierwerk. In plaats daarvan bieden wij jou binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte! Met slechts 2 minuten van je tijd kun je je camper aanmelden op onze website, waarna wij direct aan de slag gaan met de beoordeling. Als experts op dit gebied bieden wij jou altijd een eerlijk bod dat overeenkomt met de waarde van je camper. En zodra jij rustig de tijd hebt genomen om ons voorstel te overwegen en te accepteren, plannen we direct een locatie en tijdstip voor het ophalen van jouw camper. Zo verkoop je jouw camper in Nederland binnen no-time voor een mooie prijs!

camper verkopen in nederland

Altijd een eerlijk bod

Bij ons ontvang je een bedrag dat jouw camper echt waard is. Wij doen altijd een marktconform bod, zodat jij een eerlijke prijs krijgt voor jouw camper. Ons deskundige team stelt het bod zorgvuldig samen op basis van de conditie, het merk en de leeftijd van je camper. Ga je akkoord met ons bod? Dan verloopt de verkoop zonder zorgen! Bij ons loop je geen risico op kopers die op het laatste moment proberen te onderhandelen over de prijs. Op het moment van ophalen vinden er geen verdere onderhandelingen plaats, want je ontvangt direct het afgesproken bedrag. Zo kun je met een gerust hart afscheid nemen van je camper en genieten van een probleemloze verkoopervaring.

Nauw contact en uitstekende communicatie

Bij ons staat persoonlijk contact en een goede communicatie voorop. We komen persoonlijk bij je langs, dus je hebt niet te maken met tussenpersonen die je nog nooit hebt gesproken. We begrijpen dat onzekerheden tijdens het verkopen van je camper ongewenst zijn. Daarom vinden we het belangrijk om een persoonlijke communicatie te hebben met één vast aanspreekpunt voor jou. Op die manier kun je op een prettige en snelle manier je camper verkopen in Nederland en kunnen we met onze expertise samen de dag, het tijdstip en de betaling regelen.

Wij zijn RDW-erkend

Wij zijn een erkende partij die uitsluitend volgens de richtlijnen van de RDW werkt. We zorgen ervoor dat al het benodigde papierwerk in orde is en halen je camper kosteloos op, op de afgesproken locatie. De vrijwaring wordt direct tijdens de verkoop geregeld, waardoor je niet meer naderhand naar het postkantoor hoeft te gaan om openstaande zaken te regelen. Na de verkoop kun je er zeker van zijn dat alles is geregeld en hoef je zelf helemaal niets meer te doen.

Nederland camper verkopen

Jij hoeft niets te regelen: verkoop je camper snel in Nederland

Met ‘zorgeloos’, bedoelen we dan ook echt zorgeloos! Bij ons hoef jij nergens naar om te kijken. Je kunt vrijblijvend een bod op je camper laten uitbrengen, zonder dat je direct vastzit aan extra kosten of verplichtingen. Het is volledig kosteloos!

Zodra we alle benodigde informatie van je hebben ontvangen, bepalen we een eerlijk bedrag op basis van de waarde van je camper. Dit bedrag ontvang je geheel vrijblijvend.

Goed om te weten

Hier zijn nog wat essentiële punten om rekening mee te houden zodat je volledig op de hoogte bent van onze snelle en eenvoudige service!

  1. Je bent niet verplicht om ons bod op je camper te accepteren. Je hebt de vrijheid om dit alleen te doen als je tevreden bent met het bedrag. Ons bod is gebaseerd op diverse factoren, waaronder de leeftijd, het merk, het model, de staat van de camper, extra voorzieningen en de huidige marktwaarde van vergelijkbare campers.

  2. Het is niet noodzakelijk om je camper te laten keuren voordat je deze verkoopt. Een keuring kan echter helpen bij het nauwkeurig bepalen van ons bod.

  3. Voor de verkoop van je camper hebben we het kentekenbewijs op creditcardformaat nodig. Als je camper vóór 2014 is aangeschaft, hebben we ook het papieren kentekenbewijs nodig.

  4. Als een RDW-erkend bedrijf beschikken we over de juiste vergunningen en certificeringen om specifieke taken uit te voeren, zoals het keuren en het uitvoeren van overschrijvingen bij de verkoop van campers.

Wij kopen jouw camper

Als je camper niet langer wordt gebruikt voor vakanties, is het tijd om iemand anders blij te maken. Wij zorgen ervoor dat een nieuw gezin er plezier aan beleeft! Bij ons kun je snel en moeiteloos je camper verkopen in Nederland, voor een eerlijke prijs. Heb je vragen over hoe we te werk gaan of wil je meer informatie over ons bod? Neem dan snel contact met ons op voor een uitgebreide uitleg! Verkoop snel, veilig en eerlijk je camper bij ons.